Dregglisar

Dregglisar

Dregglisar skyddar ditt barns kläder från mat och dregel. Den är inte bara ett skydd för kläderna utan en väldigt snygg accessoar samtidigt. Tillsammans med barnets kläder kan man matcha för att skapa en komplett outfit och givetvis blir dregglisen pricken över i:et!

Vad tillverkas en dregglis av?

Dregglisarna i vår webbutik består framförallt av bomull och är oftast tillverkade i tyget jersey/trikå. Jersey/trikå är ett något stretchigt tyg som är mjukt mot barnets hud. Vi ser alltid till att tyget vi köper in är antingen öko-tex certifierat eller ekologiskt – eller båda delarna.

Våra dregglisar är sydda i två lager – en mönstrad/färgad sida och en enfärgad sida. För att dregglisen ska passa bättre  består dem av två knappar i nacken vilket gör dem justerbara.

Vilken nytta gör en dregglis?

En dregglis är framförallt användbar då ditt barn dreglar eller äter mat, då den skapar ett skydd över barnets kläder. Men utöver skydd för kläderna är också dregglisar en snygg accessoar och detalj i barnets outfit. Ni kan även skapa ett unikt och matchande set med dregglis, snuttefilt och varför inte en snygg napphållare till det!